KKO:n ennakkopäätös ehdollisen rangaistuksen panemisesta täytäntöön

6.9.2016 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

KKO 2016:56 Rangaistuksen määrääminen – Rangaistuslajin valinta – Ehdollinen vankeus – Ehdollisen vankeuden määrääminen täytäntöönpantavaksi – Yhteisen rangaistuksen mittaaminen

A oli tuomittu törkeästä pahoinpitelystä 1 vuoden 1 kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeuteen. A oli noin kahdeksan kuukauden kuluttua törkeään pahoinpitelyyn syyllistymisestä ja noin kuukausi ehdollisen vankeuden koeajan alkamisesta syyllistynyt neljään pahoinpitelyyn, joissa tekovälineenä oli käytetty alumiinista pesäpallomailaa. Korkeimman oikeuden ratkaisusta ilmenevin perustein ehdollinen vankeus määrättiin pantavaksi täytäntöön kokonaan ja A tuomittiin yhteiseen 1 vuoden 4 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

http://korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/precedent/1473064886743.html

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments