Kim Dotcomin luovuttamisasia Uudessa-Seelannissa lähetetään suorana Youtubessa

1.9.2016 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Saksalais-suomalaisen Kim Dotcomin luovuttamista koskeva käsittely lähetetään käytännössä suorana lähetyksenä Youtubessa. Megaupload-sivuston perustajaa vaaditaan luovutettavaksi Uudesta-Seelannista Yhdysvaltoihin vastaamaan syytteisiin tekijänoikeusrikoksista, kiristyksestä ja rahanpesusta.

Uusi-Seelantilainen tuomioistuin päätti joulukuussa viime vuonna, että Dotcom voidaan luovuttaa Yhdysvaltoihin. Nyt kyseessä on valitusasteen käsittely, jonka odotetaan kestävän kuusi viikkoa. Lähetys tapahtuu 20 minuutin viivästyksellä, jotta voidaan varmistaa, ettei salassa pidettävää tietoa pääse verkkolähetykseen. Lisäksi lähetyksen sallimisesta päättänyt tuomioistuin edellytti, että lähetys poistetaan Youtubesta käsittelyn jälkeen.

Lähetystä voi käsittelypäivinä seurata tästä linkistä: https://t.co/c1pNph9oM7.

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments