EIT:n suuren jaoston paneeli hyväksyi yhden jutun käsiteltäväkseen

16.10.2014 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen suuren jaoston paneeli on hyväksynyt käsiteltäväkseen jutun, jossa on kyse Paris Match -nimisen lehden julkaisemista, Monacon prinssi Alberti yksityiselämää koskeneista tiedoista. 21 muuta pyyntöä ottaa valitus käsiteltäväksi hylättiin.

EIT:n lehdistötiedotteesta:

At its last meeting (Monday 13 October 2014), the Grand Chamber panel of five judges decided to refer one case and to reject requests to refer 21 other cases.

The following case has been referred to the Grand Chamber of the European Court of Human Rights. Couderc and Hachette Filipacchi Associés v. France (application no. 40454/07): which concerns the judgment against the weekly magazine Paris-Match for publishing information on the private life of Prince Albert of Monaco.

Koko lehdistötiedote löytyy täältä: here

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments