CAS:n Sotsiin perustettu ad hoc-jaosto on vastaanottanut ensimmäisen valituksensa

3.2.2014 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Urheilun kansainvälinen välitystuomioistuin CAS on eilen vastaanottanut ensimmäisen valituksensa Sotsin olympialaisiin liittyen. Itävaltalaisen halfpipe-kilpailija Daniela Bauerin jättämässä valituksessa välitetään, että hänet olisi tullut valita kisoihin.

CAS on jo useissa merkittävissä urheilutapahtumissa vuodesta 1996 lähtien perustanut ad hoc-jaoston, joka ratkaisee pikaisesti kisoja ennen ja niiden aikana väitetyiksi tapahtuneita oikeudenloukkauksia. Sunnuntaina jätetyssä valituksessa pidetään kuulemistilaisuus tänään maanantaina ja lopullinen päätös asiassa annettaneen huomenna tiistaina.

CAS:n lehdistötiedote: OLYMPIC GAMES (FREESTYLE SKIING): DANIELA BAUER (AUSTRIA) OBJECTS TO HER NON-SELECTION

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments