Ruotsissa hovioikeus palautti murhajutun käräjäoikeuteen liiallisten puhelinkuulemisten vuoksi

14.10.2013 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Svean hovioikeus on palauttanut Nyköpingin käräjäoikeuteen murhaa koskevan asian, koska käräjäoikeus kuuli 21 todistajasta 16 puhelimitse. Hovioikeus totesi, että tämä ei ollut sopivaa ja palautti koko jutun käräjäoikeuteen uudelleen käsiteltäväksi.

Lehdistötiedotteesta:

Nyköpings tingsrätt dömde den 12 augusti 2013 en person för ett knivmord begånget i Sköldinge i början av april 2013. Mannen dömdes till 14 års fängelse. I tingsrätten hördes 16 av 21 vittnen på telefon. I ett beslut i dag har hovrätten kommit fram till att detta var olämpligt. Hovrätten skickar bl.a. därför tillbaka målet till tingsrätten för en ny rättegång.

Koko lehdistötiedote löytyy täältä: Svea hovrätt återförvisar ett mål angående mord till Nyköpings tingsrätt

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments