Euroopan unionin tuomioistuin antaa yleisön käyttöön kaksi uutta mahdollisuutta saada tietoa toiminnastaan

16.4.2013 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Twitter ja uusi mobiilisovellus lehdistötiedotteita varten

Twitter


Unionin tuomioistuimen viestintäyksikkö käyttää 15.4.2013 Twitteriä antaakseen asiasta kiinnostuneelle yleisölle tietoja unionin tuomioistuimen toiminnasta. Ratkaisuista ja tietyistä toimielimen tapahtumista lähetetään vastedes viikoittain yhdestä kolmeen twiittiä.


 


Mobiilisovellus lehdistötiedotteille


Tästä päivästä lukien on käytettävissä myös uusi mobiililaitteille soveltuvassa koossa oleva lehdistötiedotteiden hakusivu.


 


Käyttäjä voi siis matkapuhelimen tai taulutietokoneen selaimesta käsin tutustua sivustolla www.curia.europa.eu/jcms/mobile.jsp kymmeneen viimeisimpään lehdistötiedotteeseen.


Näistä unionin tuomioistuimen viestintäyksikön julkaisemista lehdistötiedotteista ilmenevät nopeasti tuomioiden ja ratkaisuehdotusten olennaiset kohdat tai tärkeät tiedot tietyistä tapahtumista (juhlalliset istunnot, viralliset vierailut jne.).


 


Lehdistötiedotteisiin on edelleen mahdollisuus tutustua unionin tuomioistuimen sivustolla (www.curia.europa.eu), ja ne voi saada myös RSS-syötteen avulla.


Tämän uuden sovelluksen käyttäjillä on niin ikään mahdollisuus saada sellaisia käytännön tietoja, kuten saapumisohjeet toimielimen rakennuksiin


 


Lisätietoa

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments