Tuomarinimityksiä 5.7.2024: Marika Siiki laamanniksi Pohjois-Karjalaan

5.7.2024 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Tasavallan presidentti nimitti Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden laamannin virkaan käräjätuomari Marika Kristiina Siikin ajalle 1.10.2024 – 30.9.2031.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden laamannin viran (D 19) täyttäminen

Tasavallan presidentti nimitti Helsingin hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Helena Valkaman 1.8.2024 lukien ja Vaasan hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen virkaan hovioikeudenneuvos Tapio Antero Kaarniemen 1.8.2024 lukien

1) Helsingin hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen 2) Vaasan hovioikeuden hovioikeudenneuvoksen viran (T 14) täyttäminen

Tasavallan presidentti nimitti Helsingin käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Camilla Pia Isabell Rauma-Sehmin, toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Tiina Maria Virtasen, kolmanneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Assi Inka Milena Salmisen, neljänneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Pekka Matias Rekolan, viidenneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Klaus Tapio Lintuniemen, kuudenneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Laura Inkeri Kallioisen ja seitsemänneksi täytettävään virkaan käräjätuomari Jaakko Aukusti Jylhän, kaikki 1.8.2024 lukien

Tasavallan presidentti nimitti Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Mette Maria Mannisen ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Hannu Kauko Tapani Vienon, molemmat 1.8.2024 lukien,

Varsinais-Suomen käräjäoikeuden ensiksi täytettävään käräjätuomarin virkaan määräaikaisen hovioikeudenneuvoksen, käräjätuomari Jenna Katariina Mansikkamäen ja toiseksi täytettävään virkaan käräjätuomari Katja Sinikka Frondelius-Mäkisen, molemmat 1.8.2024 lukien,

Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan käräjätuomari Joona Olavi Seponpoika Ålanderin 1.8.2024 lukien ja

Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Jorma Tapani Väyrysen 1.9.2024 lukien

1) Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 13 täyttäminen) 2) Varsinais-Suomen käräjäoikeuden kahden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 3) Pohjois-Savon käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen 4) Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 13) täyttäminen

Tasavallan presidentti nimitti Lapin käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin virkaan määräaikaisen maaoikeusinsinöörin, maanmittausinsinööri Terhi Pauliina Halosen 1.8.2024 lukien,

Etelä-Savon käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin virkaan maanmittausinsinööri Teppo Petri Markus Rantasen 1.8.2024 lukien,

Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Mette Sini Emilia Sihvosen 1.8.2024 lukien,

Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Elli Maria Saramäen 1.8.2024 lukien,

Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin Minna Elina Raitasen 1.9.2024 lukien ja

Satakunnan käräjäoikeuden käräjätuomarin virkaan määräaikaisen käräjätuomarin, hovioikeuden esittelijän Aino Elina Arnamon 1.8.2024 lukien

1) Lapin käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin viran (T 12) täyttäminen 2) Etelä-Savon käräjäoikeuden maaoikeusinsinöörin viran (T 12) täyttäminen 3) Keski-Suomen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 4) Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 5) Kanta-Hämeen käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen 6) Satakunnan käräjäoikeuden käräjätuomarin viran (T 11) täyttäminen

Tasavallan presidentti nimitti Ahvenanmaan hallintotuomioistuimen hallintotuomarin virkaan määräaikaisen hallintotuomarin, käräjätuomari Irina Monica Bernice Wikströmin 1.9.2024 lukien,

Itä-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan hallinto-oikeuden esittelijän, asessori Heli Susanna Mäki-Rautilan ja toiseksi täytettävään virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin Tiia Eeva Maria Ahlqvistin, molemmat 1.8.2024 lukien,

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ensiksi täytettävään hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Inkeri Riina Elina Ylitalon 1.8.2024 lukien ja toiseksi täytettävään virkaan hallinto-oikeuden esittelijän, asessori Meri-Kristiina Saxholmin 10.10.2024 lukien,

Hämeenlinnan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomarin virkaan määräaikaisen hallinto-oikeustuomarin, hallinto-oikeuden esittelijän Henna Elisa Nevalaisen 1.9.2024 lukien ja

Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin virkaan vakuutusoikeustuomari Petri Antero Penttilän 1.9.2024 lukien

1) Ahvenanmaan hallintotuomioistuimen hallintotuomarin viran (T 13) täyttäminen 2) Itä-Suomen hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen 3) Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden kahden hallinto-oikeustuomarin viran (T 11) täyttäminen 4) Hämeenlinnan hallinto-oikeuden hallinto-oikeustuomariin viran (T 11) täyttäminen 5) Vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomarin viran (T 13) täyttäminen

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments