Nimityksiä Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:ssä

25.8.2023 | Nimitysuutiset

Asianajaja Christian Wik on kutsuttu senior advisoriksi. Christian on aiemmin työskennellyt Roschier Asianajotoimisto Oy:n osakkaana ja senior advisorina. Hänellä on syvällinen kokemus EU- ja kilpailuoikeudesta, compliance-asioista ja yritysjärjestelyistä.

Oik. maist. Juho Lakkala on nimitetty juristiksi Kuopion-toimistoon. Hän on erikoistunut yrityskauppoihin ja yhtiöoikeuteen. Juho on aiemmin työskennellyt Asianajotoimisto Krogerus Oy:n palveluksessa Helsingissä.

Oik. maist. Emma Holopainen on nimitetty juristiksi Helsingin-toimistoon. Hän työskentelee erityisesti työ- ja prosessioikeuden sekä yhtiöoikeuden parissa.

Oik. maist. Jussi Kataja on nimitetty juristiksi Kuopion-toimistoon. Hän työskentelee erityisesti tietosuoja- ja teknologiajuridiikan sekä riidanratkaisun parissa. Jussi on aiemmin työskennellyt Asianajotoimisto Teräskulma Oy:ssä.

Toimistoassistentiksi Turun-toimistoon on nimitetty restonomi Jenny Laukkanen.