Nimityksiä Asianajotoimisto MK-Law Oy:ssä

25.11.2020 | Nimitysuutiset

Varatuomari, OTK, KTM Anna Kass on nimetty Asianajotoimisto MK-Law Oy:n Counseliksi 16.11.2020 alkaen.

Annalla on yli 10 vuoden työkokemus muun muassa Fondialta, PricewaterhouseCoopers Oy:ltä ja Widman & Hannes Snellmannilta. 
 
Paluumuutto kuuden vuoden Tanskassa asumisen jälkeen vahvisti Annan päätöstä palata yritysjuridiikan pariin. Vuodet Kööpenhaminassa perehdyttivät sekä tanskalaiseen yrityskulttuuriin että tiedeyhteisöön, Kass luennoi Kööpenhaminan yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa kilpailuoikeudesta ja työsti väitöskirjaansa. 
 
– Rakastan ratkoa käytännönläheisiä ongelmia. Hyvän yritysjuristin täytyy ymmärtää bisnestä, ja tutkinnot sekä kauppatieteessä että juridiikassa antavat erinomaisen pohjan ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tarjota juuri sopivat juridiset ratkaisut. Kun suunnittelin paluuta Suomeen, oli selvää, että haluan palata yritysjuridiikan pariin, väitöskirjatutkimus saa nyt odottaa, Anna Kass kertoo.
 
MK-Law on yritysjuridiikkaan erikoistunut toimisto, kaikilla yrityksen asianajajilla ja lakimiehillä on vahva kokemus sopimus- ja yhtiöoikeudellisissa asioissa. Lisäksi asiantuntijoiden joukossa on muun muassa markkinointijuridiikan, immateriaalioikeuden sekä riidanratkaisun ja konfliktien hallinnan ammattilaisia. Anna tuo toimistoon laajan osaamisen erityisesti työoikeuteen ja yritysjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. 
 
– Asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys on toimistomme dna:ssa. Asiakkaan näkökulmasta juridiikka ei ole ensisijaista, vaan miten se palvelee liiketoiminnan kehittämistä tai siihen liittyviä ajankohtaisia ongelmia. Meidän tehtävämme on tuoda juridinen osaaminen tähän mukaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Anna kykenee omalla laaja-alaisella kokemuksellaan yritysjärjestelyistä ja työ- ja yhtiöoikeudellisista kysymyksistä ottamaan luontevasti tämän roolin”, MK-Law:n perustajaosakas Marcus Kevin sanoo. 
 
Yrityksellä on toimistot Kirkkonummella ja Raaseporissa sekä Pietarissa ja Moskovassa. 
 
Lisätietoja antaa:
Marcus Kevin, asianajaja, osakas, p. 040 741 6808, s-posti: marcus.kevin@mklaw.fi
 
MK-Law Oy on vuonna 2006 perustettu yritysjuridiikkaan ja riidanratkaisuun erikoistunut asianajotoimisto. Meillä asiakas ja sen liiketoiminta ovat keskiössä, koska vain tällä näkökulmalla voimme palvella tehokkaasti ja laadukkaasti. Business first.