Asianajajaoikeuden Killan tilaisuus 17.3.2020 siirtyy pidettäväksi myöhemmin

12.3.2020 | Oikeusuutiset

Markku Fredman

Asianajajaoikeuden Killan kokoontuminen 17.3.2020 siirtyy.

Oikeudenkäynti- ja asianajokuluja käsittelevä tilaisuus siirtyy pidettäväksi myöhemmin. Jatkuvasti pahentuvan koronavirustilanteen vuoksi olemme katsoneet parhaaksi jättää tilaisuus nyt pitämättä. Päätöksellä pyrimme minimoimaan riskin siitä, että suppean alan ammattilaisten keskuudessa virus olisi päässyt leviämään epidemian alkuvaiheessa. Toisaalta tartuntariskin vuoksi osa osallistujista ja puhujista olisi joutunut jäämään pois, joten myöhemmin järjestettynä varataan kaikille yli 120 ilmoittautuneelle uusi tilaisuus osallistua.

Markku Fredman
kiltavanhin

Avainsanat

Tilaa
Ilmoita
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments